Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Eurial Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Rezervor suprateran pentru stocare motorina cu perete simplu
Brand
Eurial
Cod produs
Statieincinta
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Rezervor suprateran pentru stocare motorina cu perete simplu si cuva de retentie.
Capacitati disponibile intre 3.000 l - 30.000 litri

Caracteristici:

• Produs in conformitate cu normele europene in vigoare;
• Construit din tabla de otel carbon SR 235 JR UNI EN 10025;
• Capacitate 3.700 l;
• Rezervorul este prevazut cu suporti pentru prevenirea rasturnarii;
• Strat anticoroziune si strat de vopsea;
• Calota 400 mm cu stut de umplere rapida de 3” cu racord (cupla rapida) blocabil, din cupru si teava de aerisire cu dispozitiv de impiedicare a intoarcerii flacarii;
• Indicator de nivel cu rol informativ;
• Supapa de limitare a incarcarii, calibrata la 95% din capacitatea geometrica a rezervorului, teava de aspiratie dotata cu supapa de sens (valva antidezamorsaj), filtru si robinet;
• Teava de scurgere la baza cuvei cu capac de siguranta.

La cerere poate fi accesorizat si cu copertina de protectie.

Rezervoarele de stocare produse de compania Eurial sunt containere special concepute pentru stocarea diferitelor substante inflamabile, cum ar fi : benzina, motorina, uleiul, etc.
Procesul de realizare a unui rezervor de stocare combustibil este complex: proiectare, achizitia materialelor, sudare, vopsire, accesorizare, punere in functiune, etc.
Pentru a fi in conformitate cu normele europene, echipa de ingineri care le proiecteaza, dar si muncitorii din fabrica care participa la realizarea rezervoarelor, trebuie sa respecte fiecare pas din proiect.
Este important ca atunci cand alegeti un producator de rezervoare stocare sa fiti informat cu privire la normele de realizare si sa nu faceti rabat de la calitatea materialelor.

Garantia rezervoarelor de stocare combustibil este intarita de calitatea materialelor si vopselelor utilizate, achizitionate de la producatori de top. Utilizam cu preponderenta vopsele special concepute pentru segmentul naval, pentru echipamente industriale, centrale, rafinarii, echipamente minerit. Aceasta gama ofera o protectie indelungata in medii in care coroziunea este ridicata.

Rezervoarele de stocare sunt echipate cu pompe, filtre, pistoale de alimentare, sonde de nivel, etc. Eurial colaboreaza cu companii de renume in domeniu, precum: Tatsuno, Horn, Tecalemit, Piusi, Hectronic.
Urmand un flux tehnologic, fabrica asigura o productie fiabila si de inalta calitate de rezervoare de stocare, care indeplinesc standardele industriale, reglementarile si cerintele clientilor.
Este important ca rezervorul, componentele cu care este accesorizat si montajul la locatie sa fie realizat de o companie cu experienta in domeniu, de personal calificat, care sa asigure rezistenta si functionarea pe o perioada cat mai lunga.
Din Gura in Gura